Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Tetőszigetelés kalkulátor - anyagszükséglet és árak, 60% alatti tetősíkhoz

A kalkulátorral kiszámolhatja a Thermofloc cellulóz szigetelés anyagszükségletet és az árakat, bedolgozással együtt, 60°-os tetősíkig. A 60° feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz a kalkulátort itt találja, az aljzatszigeteléshez pedig itt.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

A szigetelőanyag alkalmazása: 

A Thermofloc befújható szigetelés tetőkbe, oldalfalakba, és aljzatba építhető, de bedolgozásához gép kell, különben nem alakítható ki sem a teljes hézagmentesség, sem a szükséges tömörség. A hangszigetelő granulátum emeletközi födémekbe, hangszigetelésnek, lépészaj csillapításnak építhető be. Ezt mindössze el kell teríteni, tömöríteni nem szükséges. A szigetelő pellet anyagszükségletét és árait itt számolhatja ki.

Szállítási költségek

A Thermofloc tetőkbe, falakba, illetve padlókba való bedolgozása esetén az ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m² felett, 50 km-es körzeten belül. 

Árainkról a tájékoztatót innen letöltheti.

További anyag és költség számítási lehetőségek:

A 60% feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz a kalkulátort itt találja. A födémekhez és padlókhoz ugyanezt az anyagot használjuk, de kisebb mennyiség szükséges a szigeteléshez. Az aljzatszigeteléshez itt talál kalkulátort.