Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Hangszigetelés: szigetelő pellet födémekbe, anyagszükséglet és árak

A Thermofloc szigetelő granulátum 2-8 centiméter vastagságban hangszigetelőnek építhető be emeletközi födémekbe. Házilag is bedolgozható, nem kell tömöríteni. 

A hangszigetelő pellet kiválóan csillapítja a lépészajt, alkalmas üregek kitöltésére, és egyenetlen felületek szintbehozására. A bedolgozás során nem keletkezik por, és nagyon egyszerű: el kell teríteni és elsimítani, tömöríteni nem szükséges.

A Thermofloc szigetelő granulátum, illetve a befújható szigetelés bedolgozás nélküli kiszállítása esetén az ár 110 Ft+áfa kilométerenként.

A Thermofloc befújható szigetelés tetőkbe, fődémekbe, padlókba való bedolgozása esetén a megadott ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m2; felett, 50 km-es körzeten belül.

A szigetelés árakról a tájékoztatót innen letöltheti.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

Tető- illetve födémszigeteléshez a befújható cellulóz szigetelőanyag szükségletet 60° alatti tetősíkhoz itt találja, 60° feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz itt, az emeletközi födém- illetve az aljzatszigeteléshez pedig itt.