Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Thermofloc hőszigetelés anyagszükséglet és ár - számoljon!

A bedolgozás helyétől függően különböző mennyiségű szigetelő anyagra van szükség a hőszigeteléshez és hangszigeteléshez. A kalkulátorokkal kiszámolhatja a Thermofloc befújható cellulóz szigetelés anyagszükségletet és az árakat, bedolgozással vagy anélkül. 

Tetőszigetelés anyagszükséglet és ár: 

Hangszigetelés anyagszükséglet és ár:

Árainkról itt talál részletes tájékoztatót, ha pedig további kérdése van, kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

Tetőszigetelés, fal, födém és aljzatszigetelés árak és szállítási feltételek

Szigetelőanyag árak

A cellulóz szigetelőanyag 12 kg-s zsákokban, a lépés hangszigetelő granulátum 40 literes zsákokban kapható. Négyzetméterenkénti ára attól függ, milyen vastagságban és hová kerül. A részletes árlista letölthető.

  • 60 fokosnál alacsonyabb hajlásszögű tetők: 15 cm vastagságban (csak bedolgozással) - 3 159 Ft + áfa
  • 60 fok feletti tetősík és oldalfal: 15 cm vastagságban (csak bedolgozással) - 3,861 Ft + áfa
  • Födém és padló: 15 cm vastagságban (bedolgozással) - 2 527 Ft + áfa

Miért kell szakember a Thermofloc befújható szigetelés bedolgozáshoz? Itt találja a válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

Az hő- és hangszigetelési árakat részletesebben is kiszámolhatja:

További kérdése van? Hívjon minket: Thermofloc® hotline: 20-9433-89

Lehetőség van a megrendelésre:

  • Tetőkbe és falakba kivitelezéssel - ez esetben a szigetelés ár tartalmazza a szigetelő anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m² felett 50 km-es körzeten belül. Ettől eltérő esetben a kiszállási költség 80 Ft/km +áfa
  • Födémekbe és padlókba bedolgozás nélkül, raktárról: a födémszigetelő ára 12 kg-s zsákonként 4140 Ft, a hangszigetelő granulátum 40 literes zsákonként 2800 Ft raktárról elszállítva..

Fizetési feltételek

Fizetés a kivitelezés megrendelése esetén:

  • Megrendeléskor 30 % előleg, mely 30 napos árgaranciát biztosít,
  • Anyagszállításkor 50%
  • Munka átadásakor 20%

Árajánlat és pályázati segítség készítése akkor ingyenes, amennyiben a Thermofloc szigetelés kivitelezését a Felföldi Kft-től rendeli. Kivitelező partnereink listáját ezen az oldalon találja

Bővebb információért, illetve részletekért töltse le a szigetelési árakat .

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni írjon nekünk, vagy tetőszigeteléshez töltse ki és küldje el a részletes online ajánlatkérő űrlapot.