Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Tető (60° feletti tetősík) és falszigetelés kalkulátor és árak

A kalkulátorral a Thermofloc cellulóz szigetelés anyagszükségletet és az árakat számolhatja ki, bedolgozással vagy anélkül, 60°-os tetősík felett, illetve az oldalfalakba.A 60° alatti tetősíkhoz a kalkulátort itt találja, a födémekhez és padlókhoz szükséges hőszigetelés kalkulátorát pedig ezen az oldalon.

cm
m2
Ha szeretné a kalkuláció alapján felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, adja meg az e-mail címét.

A Thermofloc szigetelő granulátumhoz, amely emeletközi födémekbe, hangszigetelőnek építhető be és csak el kell teríteni, elegendő az anyagszükségletet kiszámítani. Ehhez és az árakhoz itt talál kalkulátort.

A Thermofloc befújható szigetelés tetőkbe, fődémekbe, padlókba való bedolgozása esetén a megadott ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m2; felett, 50 km-es körzeten belül. Ettől eltérő esetben a kiszállási költség 80 forint+Áfa kilométerenként.

Árainkról a tájékoztatót innen letöltheti.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

A 60° alatti tetősíkhoz a kalkulátort itt találja, a födémekhez és padlókhoz szükséges hőszigetelés kalkulátorát pedig ezen az oldalon.